Skip to main content

Hvem er vi

210 glade børn møder op på Aabenraa Friskole hver dag.
Her mødes store og små, tykke og tynde, snakkende og stille børn osv.
Vores børn er døtre og sønner af tømrere, ekspedienter, piloter, filmfolk, socialpædagoger, sygeplejersker, lastbilchauffører, lærere, butiksejere, elektrikere, direktører, landbrugere, bankfolk, forfattere, musikere, gartnere, sælgere, laboranter, HR-folk, it-nørder, politibetjente, og mange mange flere. 
Vi er forskellige, og det er vores familier også. Vi har en meget hetarogen elevgruppe, hvor der er plads til stærke som svage.

Skolen har eksisteret siden 1980, og vi bor i bygninger, hvor hovedbygningen har sin oprindelse som privatbolig fra 1908. Siden er der lavet flere tilbygninger, så vi i dag kan tilbyde alt det der kan forventes af en grundskole med klasselokaler, idrætshal, faglokaler, mødelokaler og områder for medarbejdere.
Skolen har et samlet grundareal på 7 tønder land, hvor vi er har store grønne områder og er omgivet af skov.

Vores forældre

Kendetegnende for vores forældre er stort engagement, høj tillid og evnen til samarbejde.
Vi har et tæt samarbejde med forældrene. Når der er god kommunikation og sammenhæng mellem skole og hjem, så udvikler barnet sig bedst. Nogle af vores forældre er meget aktive, andre forældre mindre aktive, men alle bidrager til fællesskabet. Vi har en tydelig forventning om, at forældrene deltager i deres børns skolegang, med alt hvad dette indebærer.

Vores bestyrelse

Bestyrelsen er skolens øverste ledelsesorgan

Vores lærere og pædagoger

Vi har prioriteret at ansætte medarbejdere, så vi har en stor diversitet. Vi har lærere, der er har evnerne ift. til de fag de underviser i med faglig indsigt og en kreativ tilgang.
I SFO har vi valgt overvejende at have uddannede pædagoger. Disse pædagoger er en stor del af skoledagen i tæt samarbejde med lærerne.