Skip to main content

Hvem er vi


Bakketoppen, som Aabenraa Friskoles SFO hedder, har eksisteret siden skolens start i 1981. Ordningen startede med at være fuld forældredrevet og er over tid blevet mere og mere drevet af faglige pædagogiske kræfter. Når man melder sit barn ind i fællesskabet på Aabenraa Friskole, melder man sig også automatisk ind i fællesskabet i Bakketoppen. Vi bor i tårnet på skolen, hvor vi har vores egne lokaler samtidig med vi bruger klasselokalerne. Vi er i skrivende stund 83 dejlige børn og 7 voksne, vi nyder vores dejlige skønne omgivelser, hvor der er plads til udfordringer for både krop og sind.

Vores målsætning for Bakketoppen er at skabe et rum, hvor tryghed, tillid og trivsel er kendetegnende for samværet.
At skabe et rum, hvor børnene er trygge, finder ro og glæde gennem aktiviteter med andre børn og voksne.

Bakketoppen skal være et fristed, hvor børn får lov til at være børn.


Annette

Jeg hedder Annette Iversen og er 60 år og mor og farmor.

Jeg er uddannet Familie/psykoterapeut på S.I.F og har været ansat her på skolen siden 2010.

Jeg mærker det bobler indeni, når vi sammen kan være nysgerrige på alt det vi ved og det vi endnu ikke har opdaget.

“Kun med hjertet kan man se rigtigt. Det væsentlige er usynligt for øjet ”  – fra Den lille Prins.

Jeppe

Jeg hedder Jeppe.

Jeg er far til tre, som jeg har sammen med min kone Lene.

Jeg har arbejdet med børn de sidste 10 år både i skole og børnehave. Jeg har før det, arbejdet med udviklingshæmmede voksne i Sølund og Aberdeen. 

Jeg er en ivrig mountainbikerytter, vild med at være ude og bevæge mig. Jeg har en svaghed for fantasybøger og god rock. 

Kristian

“Jeg er født og opvokset i Hjørring. Jeg har boet 12 år i København, hvor jeg har taget uddannelse som sportsmassør, friluftsvejleder, idrætslærer og pædagog. Nu bor jeg i Aabenraa med min kone og to børn. Når jeg ikke arbejder på Aabenraa Friskole som lærer og pædagog, så løber jeg OCR (Obstacle Course Racing) som semiprofessionel atlet og lægger en masse tid og kræfter i det.

“At arbejde som pædagog og lærer på Aabenraa Friskole betyder at arbejde med børn, der hvor de er i deres liv. Uanset om man lige har lært at læse eller kæmper med eksamen, så har børn brug for nærværende og støttende voksne. Jeg har en nysgerrighed omkring mine medmennesker og finder det spændende at se på, hvordan jeg, med min personlige og professionelle erfaring, kan være en inspiration, støtte eller medspiller i deres liv og måske gøre en forskel. Her finder jeg relations arbejdet, som min fornemmeste opgave, for at skabe trivsel og dernæst de bedste vilkår for børns læring”

Jeg arbejder ud fra to hovedmottoer i min hverdag, der hedder: “Den voksne er altid ansvarlig for relationen” og “Alle børn gør så godt de kan, hvor de er i deres liv.”

Kristina

Jeg hedder Kristina Møller Radik. Jeg bor sammen med min familie i Nr. Hostrup. I huset bor foruden mig, min mand Troels, mine tre skønne og frække unger og vores lille hund Eddy.

Jeg har været uddannet pædagog siden 2007 og har undervejs hertil hvor jeg er nu, lavet relations arbejde med unge, gamle, skæve, skøre og skønne mennesker der har mødt udfordringer i deres liv. Udfordringer de på den ene eller anden måde har haft brug for hjælp til at komme igennem.

Her på skolen er jeg afdelingsleder af Bakketoppen, pædagogisk leder af indskolingen og støttelærer. Jeg arbejder ud fra devisen om at alle byder ind med det de kan.  At vi sammen kan meget mere end vi tror og at det er bedre at blive til nogen end til noget.

Lotte

Jeg er Lotte, er 27 år og bor i Feldsted med min kæreste Dennis og min hund Hugo. 

Jeg er uddannet pædagog i 2020 og synes at arbejdet med jeres børn er vildt spændende, både i skolen og i Bakketoppen. 

Jeg kan godt lide at være kreativ, hvor jeg bruger meget tid på at strikke og hækle.

“I mit job kan jeg godt li’ at være kreativ med stort og småt

her vil jeg så bare lige si’ at børnene synes det er godt”

Peter

Mit navn er Peter Jørgensen.

Jeg arbejder i Bakketoppen som pædagogmedhjælper.