Skip to main content

Hvem er vi

Den Frie Naturbørnehave v/Aabenraa Friskole har eksisteret siden 2013. Vi startede op som en lille børnehave i en skurvogn ved Aabenraa Friskole og siden hen har vi i 2015 fået bygget vores nuværende bygning på Friskolens matrikel, som sammen med skoven, danner rammen for vores hverdag. Naturbørnehaven er en lille børnehave, med en normering på 32 børn i alderen 3-6 år, hvor der altid er tid og plads til det enkelte barn i overskuelige rammer.


Tine

Pædagog:   Tine Slaikjer

Jeg er 42 år og har været pædagog siden 2004. Jeg bor i Aabenraa sammen med min mand Keld og sammen har vi 3 børn på 8, 13 og 16 år. I mit arbejde i Naturbørnehaven nyder jeg blandt andet, at præsentere børnene for forskellige historier f.eks. ved dialogisk læsning. Det kan både være til morgensamling og på vores daglige ture i skoven.

Citat: ”Jeg fejrer gerne egne og andres fejl”

Povl

Pædagog:   Povl Mads Clausen

Jeg er uddannet pædagog og gift med Solvejg. Jeg er jæger og naturmenneske og brænder for formidling af den natur vi er omgivet af. Jeg kan finde på at medbringe døde dyr og kigge både indvendig og udvendig ved hjælp af en kniv. Nyder børnenes nysgerrighed og interesse.

Citat: ”Naturen er perfekt”

Nadia

Pædagog:   Nadia Duus Nielsen

Mit navn er Nadia. Jeg er mor til en sund og rask datter. Jeg holder meget af natur, børn, dyr, musik, yoga, mad, kaffe, være kreativ og grine en masse.

Citat: ”børn er klogere end voksne”

Susanne

Leder: Susanne Thy Clausen

Jeg er 47 år og uddannet pædagog. Jeg bor sammen med min mand Jacob og sammen har vi 3 børn på 13, 16 og 18 år. Jeg sætter stor pris på udelivet både privat og i mit arbejde i Naturbørnehaven. Jeg nyder at være nysgerrig sammen med børnene og give dem plads til at undre sig, undersøge og lære nyt i hverdagens mange forskellige sammenhænge.                                           

Citat: “Jeg vrøvler som regel …. hver dag”