Skip to main content

Opskrivning

VENTELISTE

Ønsker du at opskrive dit barn på venteliste til Aabenraa Friskole og Naturbørnehave, skal du udfylde og indsende/aflevere nedenstående blanket. Du skal udfylde én blanket pr. barn. Blanketten kan udfyldes digitalt, hvis den downloades eller åbnes med et pdf program.

Husk også at læse vores indmeldelsesbetingelser i Bilag 1.

Når vi har modtaget blanketten, modtager du en bekræftelse pr. mail. I samme mail opkræver vi din første kontingent-opkrævning til vores Skolekreds.

Medlemsskabet af skolekredsen er obligatorisk, Det koster 400 ved opskrivning og herefter 400 kr. årligt pr. familie, så længe man står på ventelisten. Efter opstart i skole eller børnehave, koster kontingentet 600 kr. årligt pr. familie. Skolekredskontingentet opkræves i starten af et skoleår. 

Når din indbetaling af kontingentet er modtaget, vil opskrivningen på ventelisten herefter være gældende.
 
OPTAGELSE AF NYE ELEVER I SKOLEN / BØRN I BØRNEHAVEN

Kom og mød børn og voksne ved et uforpligtende besøg, hvor du kan få en snak med vores viceleder eller børnehaveleder.

Kontakt os pr. telefon eller mail og book et besøg.
 
SKOLESKIFT TIL AABENRAA FRISKOLE

Hvis du overvejer et skoleskifte for dit barn til Aabenraa Friskole, kan du kontakte os og aftale et møde og en rundvisning. På mødet vil vores viceleder eller klasselæreren for den pågældende klasse fortælle om vores skole og spørge ind til dine og dit barns bevæggrunde for et skoleskifte.

Hvis I fortsat er interesserede efter mødet, og hvis vi ser en mulighed for et kommende samarbejde, aftales en prøveperiode. Hvis begge parter herefter samtykker i at indgå et fremtidigt samarbejde, er dit barn optaget på Aabenraa Friskole.

Det er vigtigt for os at værne om den faglige og sociale trivsel i klasserne, og det er ud fra disse parametre, vi vurderer kommende elever.

Hvis I har spørgsmål til vores optagelsesprocedure eller andre spørgsmål vedrørende optagelse på Aabenraa Friskole og Naturbørnehave, er I selvfølgelig velkomne til at kontakte os.